Handyman

Din lokale handyman

Skal du have hjælp til at hænge en lampe op, samle et møbel eller noget helt tredje, står jeg klar til at hjælpe dig. Som handyman kan jeg være behjælpelig med det meste i og omkring din bolig. Det kan for eksempel være mindre el- og vvs-opgaver, tømrerarbejde, vægmontering, havearbejde eller maleopgaver. Jeg kører i Randers og andre nærliggende byer.

Maleopgaver

Et maleprojekt kan for mange virke uoverskueligt og for tidskrævende – men det behøver det ikke at være. Jeg kan klare det for dig. Jeg tilbyder maling af vægge og vinduer samt diverse forefaldende opgaver. Det kan fx være i forbindelse med flytning eller renovering af hjemmet. Du kan forvente et resultat af høj kvalitet samt god og personlig service.

Har du brug for en altmuligmand?

Har du et projekt i hjemmet, som ikke står beskrevet på hjemmesiden, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på telefon 26 46 36 04 eller mail mail@mh-ejendomsservice.dk. Jeg gør mit bedste for at hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning og kommer meget gerne med løsningsforslag – men det er naturligvis dig, der har det sidste ord.