Professionel udskiftning af vinduer

​Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder udskiftning af vinduer? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos MH Ejendomsservice varetages alle opgaver inden for montering af vinduer hos både privat og erhverv. Vi servicerer primært kunder i Randers, Langå og Hobro, men kører også gerne uden for disse områder såsom Aarhus.

Hvis du ønsker en mere energivenlig løsning, så kommer jeg gerne og hjælper dig med at finde den løsning, der er mest optimal i forhold til dine behov og ønsker. Jeg har stor erfaring med vinduer, som giver et ordentligt indeklima, og som sparer på varmeregningen, hvilket er til din fordel.

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvad koster udskiftninger af vinduer?

​Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer afhænger af forskellige parametre. Det kommer bl.a. an på, hvor mange nye vinduer du skal have, samt hvilken type af vinduer jeg skal udskifte til. Jeg anbefaler KPK-vinduer, men står gerne for montering af alle slags vinduer. Hos mig kan du forvente konkurrencedygtige priser hver gang uanset hvad.

Jeg sørger altid for at have en tæt dialog med kunderne, hvor vi snakker om dine forventninger. På den måde kan jeg nemmere finde lige nøjagtig den løsning, som matcher disse bedst. Jeg leverer ordentligt arbejde af høj kvalitet til tiden hver eneste gang. Mine arbejdstider er fleksible, så jeg står til rådighed alle ugens syv dage på det tidspunkt, som passer dig bedst.


Jeg står gerne for udskiftning af vinduer hos dig, uanset hvilken type af vinduer der er tale om. Det kan eksempelvis være, du drømmer om særlige vinduer efter mål eller energirigtige vinduer.

Kontakt mig og modtag et uforpligtende tilbud

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt mig på telefon: 26 46 36 04 eller på mail: mail@mh-ejendomsservice.dk, så hører du fra mig hurtigst muligt.

Jeg samler på tilfredse kunder

★★★★★​

Montage arbejde

Vi har i sommeren 2019 indgået aftale med Morten fra MH ejendomsservice, om montering af vores Produkter. 

Vores samarbejde er en fornøjelse, og vi ser frem til flere spændende opgaver, som vi er helt trygge ved at MN Ejendoms service kan udføre. 

Vi giver Morten de bedste anbefalinger.

Olsson og Pedersen

★★★★★​

Ny træterrasse

Vi har fået isat nye vinduer og dør samt fået lavet en rigtig lækker træterrasse. Hurtige og effektive håndværkere, der også arbejder aften og weekend. 

Flinke mennesker, god service og gode priser. Kan kun give MH Ejendomsservkce min varmeste anbefaling - hyrer dem gerne igen til andre opgaver.

Nana

★★★★★​

Trimmet have

MH Ejendomsservice arbejde med vores store have 1,5 dag sommeren 2020, og vi har nu igen en veltrimmet have.
​Alle aftaler blev overholdt. 

Kom til aftalt tid. Udførte meget tilfredsstillende det aftalte arbejde, - og lidt til. Fakturerede som aftalt. Vi er meget tilfredse og kan anbefale firmaet til andre.

Svend

★★★★★​

Handymansarbejde

Vi har brugt MH Ejendomsservice adskillige gange. 

Morten kommer til aftalt tid. 

Bruger kun den nødvendige tid på opgaverne og har en fair prisafregning. 

Han er fleksibel og også kreativ ved opgaveløsning. Vi kan varmt anbefale MH Ejendomsservice

Nicolai

Se referencer på opgaver jeg har løst eller indhent et tilbud i dag!

Har du yderligere spørgsmål?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

MH Ejendomsservice

Hoelvej 39, 8940 Randers

Kontakt mig

Telefon: 26 46 36 04

E-mail: mail@mh-ejendomsservice.dk

CVR: 36205377

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.