Renovering af hus eller ombygning af hus – vi står klar til at hjælpe

Trænger dit hus til at blive renoveret og moderniseret, eller har behovene ændret sig med tiden, så du i dag kunne tænke dig en anden fordeling af boligkvadratmeterne? Så står vi hos MH Ejendomsservice klar til at hjælpe dig trygt og sikkert i mål med projektet.

Vi er uddannede tømrere, og vi har dermed både kompetencerne og ekspertisen til at varetage en renovering af hus såvel som en ombygning af hus. Vi varetager blandt andet opgaver for private boligejere i Hadsten, Randers og Aarhus, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, som har behov for vores ekspertise til at realisere deres boligdrømme.

Professionel renovering af hus

Vi er selvfølgelig medlem af Dansk Håndværk Garantiordning, så du er ordentligt dækket ind, når du vælger at lade vores byggefirma varetage din ombygning eller husrenovering.​

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ombygning af hus der dækker dine behov

Der kan være mange gode grunde til at få foretaget en renovering og ombygning af hus. Det kan for eksempel være, at behovene med tiden har ændret sig, og at det separate køkken, der er i boligen, nu skal åbnes op, så der er plads til det store og populære køkkenalrum.

Det kan også være, at der er kommet flere børn til i løbet af årene, og at det nu er blevet tid til at gøre de få store børneværelser mindre, så der er mulighed for at etablere et tredje børneværelse, uden at det er nødvendigt at bygge til.

Hvis budgettet er til det, så kan vi også tilbyde en tilbygning, hvis det er det, du har behov for. 

Istandsættelse og renovering af hus

En bolig er i brug hver dag hele året rundt, og jo flere mennesker der bor i boligen, desto hurtigere vil der også opstå almindelig slitage rundt omkring. Samtidig skifter indretningstendenser og materialer hele tiden, og det, der var populært for 15 år siden, er ikke nødvendigvis populært i dag.

Derfor kan vi varetage en totalrenovering af hus, hvis det er det, du ønsker, men vi kan også nøjes med en mindre renovering af hus, hvis du foretrækker det. Det er helt op til dig.

Uanset om du er interesseret i ombygning af hus eller totalrenovering, så er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på din opgave. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, men udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet. Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering af hus! Kontakt os på telefon: 26 46 36 04 eller på e-mail: mail@mh-ejendomsservice.dk.

Jeg samler på tilfredse kunder

★★★★★​

Montage arbejde

Vi har i sommeren 2019 indgået aftale med Morten fra MH ejendomsservice, om montering af vores Produkter. 

Vores samarbejde er en fornøjelse, og vi ser frem til flere spændende opgaver, som vi er helt trygge ved at MN Ejendoms service kan udføre. 

Vi giver Morten de bedste anbefalinger.

Olsson og Pedersen

★★★★★​

Ny træterrasse

Vi har fået isat nye vinduer og dør samt fået lavet en rigtig lækker træterrasse. Hurtige og effektive håndværkere, der også arbejder aften og weekend. 

Flinke mennesker, god service og gode priser. Kan kun give MH Ejendomsservkce min varmeste anbefaling - hyrer dem gerne igen til andre opgaver.

Nana

★★★★★​

Trimmet have

MH Ejendomsservice arbejde med vores store have 1,5 dag sommeren 2020, og vi har nu igen en veltrimmet have.
​Alle aftaler blev overholdt. 

Kom til aftalt tid. Udførte meget tilfredsstillende det aftalte arbejde, - og lidt til. Fakturerede som aftalt. Vi er meget tilfredse og kan anbefale firmaet til andre.

Svend

★★★★★​

Handymansarbejde

Vi har brugt MH Ejendomsservice adskillige gange. 

Morten kommer til aftalt tid. 

Bruger kun den nødvendige tid på opgaverne og har en fair prisafregning. 

Han er fleksibel og også kreativ ved opgaveløsning. Vi kan varmt anbefale MH Ejendomsservice

Nicolai

Se referencer på opgaver jeg har løst eller indhent et tilbud i dag!

Har du yderligere spørgsmål?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

MH Ejendomsservice

Hoelvej 39, 8940 Randers

Kontakt mig

Telefon: 26 46 36 04

E-mail: mail@mh-ejendomsservice.dk

CVR: 36205377

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.